25.09.2017 TARİHLİ AYLIK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

TOPLANTIYA ÜYE ,TEMSİLCİLER VE DİNLEYİCİLERLE BİRLİKTE 40 KİŞİNİN KATILIM YAPTIĞI TOPLANTI YAPILDI
MAYIS AYINDAN SONRA YÖNETİMİN TATİLE GİRMEDEN DEVAM ETTİĞİ PROJELER VE ÇALIŞMALAR İLE
İLGİLİ BAŞKAN TULİN ERASLAN TARAFINDAN AŞAĞIDA Kİ KONULAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ
-KİRAZDAKİ EVDEN KAÇAN KIZLAR VE KİRAZ DAĞ KÖYLERİNDE YAŞAYAN KADINLARIN DURUMU
SON GELİŞMELER
-DEĞİŞİM KADINLA BAŞLAR MANİFESTOMUZ VE İZLENECEK YOL İLE İMZA KAMPANYASI
-PEMBE VAGON,PEMBE OTOBÜS VE BENZERİ UYGULAMALARA KARŞI HAZIRLANAN TALEP DİLEKÇESİ VE FAKS KAMPANYASI
-KADINA ŞİDDET KONULU KİYAFETİME KARIŞAMAZSIN DEFİLESİ
-KORO ÇALIŞMASI,
-SÜHEYLA TANSUĞ MÜZESİ,
-DERNEKLERE BİNA TAHSİSİ İLE İLGİLİ SON GELİŞMELER
-TİYATRO OYUNU (KİRAZ ,KADIN,ŞİDDET)
-3 AYDA BİR ÇIKARILMASI PLANLANAN ALMANAK
-CUMHURİYETÇİ KADINLAR ÖNCÜLÜĞÜNDE LAİK EĞİTİM İLE İLGİLİ TALEP DİLEKÇESİ FAKS KAMPANYASI
YUKARIDA BELİRTİLEN KONULARLA İLGİLİ BİLEŞEN DERNEK BAŞKAN VE TEMSİLCİLERİMİZ DE SÖZ ALARAK GÖRÜŞLERİNİ BİLDİRDİLER,AYRICA YAPTIKLARI FAALİYETLER VE PROJELER İLE İLGİLİ KISA BİLGİLER VERDİLER
-SON OLARAK SİMKAD VE TÜRK KADINLAR KONSEYİ KARŞIYAKA ŞUBESİ ÜYELİK KABUL DİLEKÇELERİ OKUNDU ,TANITIMLARI YAPILDI VE OYLAMA YAPILARAK OYBİRLİĞİ BİRLİĞE KABÜLLERİ YAPILDI.
EKİM AYI İÇERSİNDE BİLEŞEN DERNEKLER BAŞKAN VE TEMSİLCİLERİN KATILACAĞI BİR KAHVALTI YAPILMASINA KARAR VERİLDİ
İYİ DİLEK VE TEEMENNİLERLE TOPLANTIYA SON VERİLDİ

25.09.2017

Projeler